luni, 27 septembrie 2010

Anti-criză


Din punctul meu de vedere, ar exista o solutie extrem de inteligenta care ar genera venituri suplimentare la bugetul de stat.

_ MAJORAREA COTEI UNICE pentru cei care incaseaza salariu de la 16% la 26%. In paralele insa oferirea posibilitatii deducerii unui cunatum de 10% din venitul brut pentru achizitii de alimente de baza- ce vor fi trecute intr-o lista.

Puteti sa spuneti, MA , asta e nebun?

NU! Chestiunea e simpla. Conform statisticilor mai mult de 15% din venitul unei familii este alocat mancarii. Doar ca achizitia se face in majoritatea cazurilor din alimentare de cartier care nu fiscalizeaza veniturile.

Daca cetateanul stie ca 10% din venitul brut are drept de deducere colecteaza BONUL FISCAL. Apoi face o declaratie la Serviciul Personal pe proprie raspundere anexand copii certificate de pe bonuri. Va plati dupa aceasta un impozit pe salariu de doar 16% operand reducerea de 10%. Doar ca toata marfa deja achizitionata este in zona economiei curate.

Statistic economia neagra are ca sursa majora DOMENIUL ALIMENTAR (incluzand tigari si alcool).

Prin obligarea la colectare a bonurilor , va promit eu un plus de minim 15% pe an colectare din domeniul Industriei Alimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu