miercuri, 8 februarie 2012

Prosteala cu aparitia "noilor" politicieni


In opinia mea, orice persoana implicata intr-un fel sau altul in politica dar care vine in piata universitatii si urla ca toate partidele sunt aceeasi mizerie sau"jos clasa politica", etc, este ipocrit.
Oameni buni, sa nu fim prosti. Cand cineva implicat politic striga impotriva politicienilor in general, o face doar pt a-si promova propria miscare politica pe care el vrea sa o impuna prostimii drept singura curata ori sa ni se arate ca fiind politicieni de tip nou.

Asa cum am mai spus de atatea ori, sa lasam dracului deoparte prosteala cu aparitia peste noapte a politicienilor noi si providentiali. De fapt noi trebuie sa ne schimbam pe noi insine si sa devenim constienti de puterea pe care o avem de a schimba astazi ceea ce am votat ieri.

Acum in piata este bine sa nu diluam mesajul. Acum vrem “Jos Basescu” si “alegeri anticipate”. Daca cei alesi dupa anticipate ne dovedesc ca nu au invatat nimic, vom iesi din nou si asa vom face la nesfarsit pana cand clasa politica se va cerne de la sine. O natiune puternica, un popor constient de sine insusi, gata sa isi taxeze alesii ori de cate ori acestia gresesc, va avea o clasa politica suficient de buna sa il reprezinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu